Upplev en sagolik jul på Junibacken!

Junibacken

Senast uppdaterad: 2019-11-11

Beskrivning
Upplev en sagolik jul på Junibacken! Kom i julstämning bland pynt och juldoftande bakverk. Handla julklappar till små och stora bokälskare i bokhandeln och åk Sagotåget över ett snöigt Lönneberga.

Teater & musik på Junibacken under julen
Vår nyskrivna succé till musikal Monstret och människorna spelas hela jullovet. Biljetter köps genom ticketmaster.se eller på plats i våra entrékassor. 

Följ med på en musikalisk resa i det multimediala högläsningsprojektet Titta boken!  Den här gången är det Tomten är vaken som våra musiker komponerat musik till och uppläsningen gestaltas av våra skådespelare. Tomten är vaken, författad av Astrid Lindgren och illustrerad av Kitty Crowther, är en sinnligt vacker bilderbok och en skildring av en magisk vinternatt. 

Under jullovet har ni även möjlighet att uppleva Tommy och Annikas första, storslagna möte med Pippi Långstrump i teatern Pippi flyttar in som spelas tre gånger varje dag. 

Juliga smaker i restaurangen
Vår restaurang serverar varje adventssöndag tomtegröt. På fikabordet trängs lussebullar med pepparkakor och ljuvlig saffranskladdkaka. 

Varmt välkomna!
Tider

Öppettider: 29/11 2019–8/1 2020 mån–sön 10–17. Obs! 24–25/12 stängt.

Kostnad

Entré: vuxna 185 kr, barn 155 kr, barn under 2 år gratis.

Info
Bra att veta
  • Okej med egen matsäckNej
  • SkötbordJa
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta
Till toppen