Skattjakt med roliga uppdrag

grapevine.nu

Senast uppdaterad: 2019-11-15

Beskrivning
Uppdrag: Skattjakt! är en rolig utomhuslek som kan göras i stort sett var som helst. Den innehåller 8 spännande uppdrag som barnen ska lösa.
Man kan göra skattjakten för en mindre grupp barn, eller för många som delas upp i mindre grupper. Uppdragen är både kluriga och praktiska. Barnen ska räkna och lösa chiffer och gåtor, men också lägga pussel, springa med vatten, leta efter ledtrådar, följa banor och smälla ballonger.

Skattjakten är perfekt till klassfesten eller utflykten och så klart för kalaset! Den kan genomföras i trädgården, i parken eller i skogen.

Du får det mesta som behövs färdigt, uppdragen finns på papper som man sätter upp som olika stationer. Det hela levereras direkt med e-mail! Många uppdrag bygger på lappar med förberedda klurigheter som man skriver ut, men för att göra det extra kul så har skattjakten också en del praktiska moment som
behöver rekvisita. Den rekvisita som behövs, utöver det man skriver ut, är enkla saker som man förhoppningsvis har hemma.  I listan över uppdragen står exakt vad som behövs på varje uppdrag och hur du förbereder.

Skattjakten är tänkt för barn ca. 8-12 år.
Läs mer om Uppdrag: Skattjakt! här>>

HITTA HIT

Med våra festlekar fixar du ditt eget proffsiga kalas - precis var du vill!
Kostnad

179 kr/ kalas oavsett antalet barn.

Info
Karta
Till toppen